Nieuws

Op 8 mei 2017 vond het symposium ‘Gegevens delen in zorg = betere zorg’ plaats. Het symposium kon rekenen op een ruime interesse en was snel volzet.

De presentaties van de boeiende sprekers zijn nu beschikbaar op onze site.

BlueHealth Innovation Center bundelt de krachten van Microsoft Innovation Center Vlaanderen en BlueHealth Antwerp. Samen zetten ze in op digitale innovatie binnen de gezondheidszorg.

Innovatieve Overheidsopdracht

De Vlaamse overheid biedt begeleiding en cofinanciering bij de uitwerking van innovatieve ideeën via het Programma Innovatieve Overheidsopdrachten. 

De oproep voor het indienen van nieuwe projecten loopt nog tot 15 juni 2017.

Twee jaar na de eerste editie, start de zoektocht opnieuw naar baanbrekende vernieuwingen voor een betere wereld. Word jij een van de Radicale Vernieuwers van 2017?

Flanders Synergy lanceert, in samenwerking met het Agentschap Zorg en Gezondheid, de projectoproep 'Samenwerking in de eerstelijnszone'. De twee geselecteerde projecten zullen dienen als protoype voor de uiteindelijke vorming van eerstelijnszones.

Het thema van de AAL call in 2017 is: Packages integrating different solutions based on ICT to support active, healthy and independent living of older adults. Noteer ook alvast 6 maart 2017 in uw agenda voor de informatiedag in Brussel. Tijdens zo'n informatiedag kan u uw project voorstellen aan het publiek.

De conferentie eerstelijnszorg die doorgaat op 16 februari is volzet. Maar dat betekent niet dat u een seconde van dit evenement hoeft te missen: u kunt de conferentie online volgen via onze live web stream.

Het Rode Kruis-Vlaanderen gaat samen met Dag van de Zorg op zoek naar het Zorgverhaal van het jaar: een inspirerend, authentiek verhaal van een organisatie die met veel ‘goesting’ de beste zorg biedt aan zijn cliënt, patiënt of bewoner.

Pagina's

Op zoek naar meer nieuws? Bekijk hier het nieuwsarchief.